Over ons

Wie zijn wij? 

  • Marcel Hurkens  

Marcel is GZ-psycholoog. Hij houdt van “net even anders” ondernemen. Hij was tien jaar eigenaar van NoXqs Zorginnovatie, een IT-bedrijf waar het merendeel van de medewerkers niet neuro-gemiddeld waren. De laatste zeven jaar was hij directeur van de coachingstak van ITvitae, een IT-opleider en detacheerder voor mensen met een autismeprofiel. Werken aan duurzame neurodiverse organisaties is zijn volgende missie. Een interview met Marcel vind je hier

 

marcel_hurkens_web
  • Akke Schuurmans

Akke is cultureel antropoloog. Haar ervaring ligt op het gebied van beleidsontwikkeling, maatschappelijke betrokkenheid en ontwikkeling van methoden  voor sociale verandering. Akke heeft twaalf jaar lang bij een Nederlands ingenieursbureau gewerkt aan het ontwerpen, implementeren en evalueren van duurzame ontwikkelingsprogramma’s voor gemeenschappen in Pakistan, India en Kenia. Vervolgens werkte ze voor PSO, een vereniging van Nederlandse niet-gouvernementele organisaties gericht op capaciteitsontwikkeling. Momenteel doet ze promotie-onderzoek aan de Vrije Universiteit. Het onderwerp: duurzame inzetbaarheid van neurodiversiteit in arbeidsorganisaties.

1538417163603

Over de kunstenaar
Eduardo Kobra is een Braziliaanse straatkunstenaar; een muralist. Zijn enorme muurschilderingen zijn over de hele wereld verspreid. In Nederland heeft hij een prachtig portret van Anne Frank geschilderd op een loods van het NDSM-terrein in Amsterdam. Eduardo geeft in zijn werk als geen ander uitdrukking aan de waarde van diversiteit en verbondenheid. Op deze website vind je een aantal van zijn werken. Als je nog meer wilt zien: 

 https://www.eduardokobra.com/projetos 

Eduardo_kobra